Deși punem ”benzină Louis Vuitton”, iată cum arată o mare parcare din București! Imaginile zilei
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 18 mai 2022, 13:59
WhatsApp
Foto Pexels
O nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră” a fost difuzată pe 18 mai la DCNewsTV. La un moment dat, discuția s-a îndreptat către scumpirile din ultima perioadă, mai exact scumpirile la carburanţi.

„Totuși, 5,2 creștere economică și 10 lei litru de carburant... Cum comentați?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„10 lei?! Vă puneți dumneavoastră carburant Louis Vuitton, nu e chiar 10 lei...”, a comentat Mugur Ciuvică.

„Cum? 9.36 la o distinsă benzinărie”, a replicat Bogdan Chirieac.

„E scumpă, și? Care e problema? (...) La muncă, de dreapta. Muncă și plătiți benzina”, a spus Mugur Ciuvică, moment în care a intervenit Diana Tache:„În afară de noi trei, mai deranjează pe cineva?”

G Ad:

„Nu! Știți ce este în parcare, acum, la Scânteia? Nu se poate arunca un ac, stau mașinile una peste cealaltă în parcare!”, a spus Bogdan Chirieac.

Foto DCNews. Imagini surprinse miercuri, 18 mai 2022

2. -imagine fara descriere- (parcare_masini_aglomeratie_foto_dcnews_19174200.jpg)

3. -imagine fara descriere- (parcare_masini_aglomeratie_foto_dcnews2_40021600.jpg)

Miercurea Neagră cu Tache, Ciuvică şi Chirieac. Sezon 2, episod 29

De ce Mugur Ciuvică a spus că „prețurile sunt ok pentru România”

„Dar lăsați prețurile”, a spus Mugur Ciuvică, „pentru că prețurile sunt ok pentru România”.

„Ați văzut pe cineva să protesteze?! Nu. Ar protesta împotriva lor cumva oamenii, împotriva votului pe care ei l-au dat. Ei au vrut așa, au vrut de dreapta. Ce atâta agitație...”, a subliniat Mugur Ciuvică. Declarațiile au fost făcute tot în cadrul unei ediții a emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV.

Exclusiv DCNews / Bani împărțiți pe zile, facturi, rate, mâncare, transport. Adrian Negrescu, analist: Economisește 200-500 de lei pe lună

Adrian Negrescu, analist economic, a oferit mai multe recomandări pentru români.

„Este o perioadă plină de provocări, cu creșteri de prețuri la energie, la carburanți, la alimente. Trecem, privim vremuri tulburi în care este esențial să fim atenți pe ce ne cheltuim banii. Creșterea prețurilor ne-a mâncat deja din puterea de cumpărare, dăm mai mulți bani pentru mâncare, pentru utilități, pentru transport și servicii, iar perspectivele nu sunt deloc pozitive. Războiul din Ucraina, sancțiunile la adresa Rusiei și Belarus ne vor afecta direct, așa că trebuie să fim atenți cu banii. În această perioadă, este esențial să cheltuim cu cap, pe lucrurile esențiale, și să încercăm, dacă avem de unde, să ne punem niște bani deoparte.

În lei, în euro, în dolari, este bine să ai bani măcar pentru a-ți plăti ratele, utilitățile, să ai de mâncare și întreținere măcar pentru două luni. Este esențial să evităm cheltuielile care nu sunt esențiale, să ne gândim de două ori dacă ne trebuie lucrurile pe care le vedem în magazine sau pe internet, chiar dacă sunt la promoție.

Să fim cumpătați și să evităm să cădem în capcanele întinse de cei care speculează momentul – de la cursurile umflate la casele de schimb valutar, la pseudo-afacerile cu criptomonede și creditele fără acte oferite de unele IFN-uri, care sunt adevărate capcane, au dobânzi de până la 1700 la sută. Dacă avem nevoie de bani să ne imprumutăm de la bancă, de la rude și prieteni și să evităm creditele ușor luate cu costuri ascunse.", a declarat analistul economic Adrian Negrescu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro