Desert cu banane și ciocolată: fără făina și fără zahăr. Un desert ușor, pentru care nu ai nevoie de cuptor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Desert cu banane și ciocolată, fără făina și fără zahăr. Un desert ușor, pentru care nu ai nevoie de cuptor. Sursa - Pexels
Desert cu banane și ciocolată, fără făina și fără zahăr. Un desert ușor, pentru care nu ai nevoie de cuptor. Sursa - Pexels
Rețeta pe care o prezentăm azi este un desert din banane și ciocolată, care nu necesită coacere, fiind o descoperire uimitoare pentru persoanele ocupate. Desertul se face atât de ușor, încât și începătorii în domeniul culinar vor lua nota maximă.  

Un astfel de desert ușor poate fi preparat cu doar 2 ingrediente. Având la dispoziție doar ciocolată și banane, îi poți mulțumi pe cei dragi cu un desert delicios.

Nu ai nevoie nici de făină, nici de zahăr. De aceea, un astfel de desert poate fi servit și de cei care sunt la dietă. Silueta nu va avea de suferit de pe urma unei bucăți din acest desert delicat.

Tort senzațional de bun: fără ouă, fără lapte și fără unt. Nici de cuptor nu ai nevoie. Notează rețeta

Dacă doriți să variați gustul unui astfel de fel de desert, încercați să adăugați nuci sau migdale. Măcinați nucile, amestecați-le cu merișoare uscate și adăugați-le în compoziția de ciocolată și banane. Apoi pune desertul la frigider.

Ingrediente:

200 grame de ciocolată neagră,

350 grame de banane,

o linguriță de scorţişoară.

Tartă cu gem, care te salvează când musafirii bat la ușă. O rețetă delicioasă, din bucătăria bunicii

 

Iată rețeta pas cu pas

 

În primul rând, topește ciocolata. Bananele curățate se zdrobesc cu un blender. Se adaugă scorțișoara și ciocolata topită. Amesteca totul bine folosind o spatulă de silicon.

Tort japonez, din două ingrediente: este gata în 10 minute și are un minim de calorii 

Acoperă o formă de sticlă cu pergament. Apoi toarnă în ea compoziția de ciocolată și banane. Nivelează și pune-o la frigider pentru 3 ore.

Acest desert este acompaniamentul perfect alături de o ceașcă de cafea sau ceai fierbinte.

Gustul bogat de ciocolată neagră, combinat cu dulceața plăcută a unei banane, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Drept urmare, puteți servi în siguranță acest desert oaspeților. Prietenii tăi îți vor cere, cu siguranță, rețeta acestui desert apetisant.

Gogoși dietetice, fără făină și fără zahăr. Sunt atât de bune încât le vei coace mereu 

Pregătește-te pentru faptul că s-ar putea să nu creadă că nici măcar nu a fost nevoie să pornești cuptorul pentru a pregăti un desert atât de delicios! Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel