Descoperire macabră. Poliția a găsit cinci fetuși în casa unui activist anti-avort
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Lazaro Rodriguez Jr)
Sursă foto: Pexels (Lazaro Rodriguez Jr)
Polițiștii americani au descoperit în casa unui activist anti-avort cinci fetuși. 

Poliția spune că a găsit cinci fetuși într-o casă din Washington DC, miercuri, la câteva zile după punerea sub acuzare a mai multor activiști anti-avort, inclusiv o femeie despre care se crede că locuiește în casa în care au fost descoperiți fetușii, sub acuzația de blocare a accesului la o clinică de sănătate reproductivă în 2020.

Ofițerii au fost chemați la domiciliul din zona Capitol Hill ”pentru a investiga un zvon cu privire la un potențial material cu pericol biologic”, a declarat Departamentul de Poliție Metro într-un comunicat. Când au intrat în casă, au descoperit cinci fetuși, a transmis poliția. Poliția DC nu a făcut arestări în legătură cu fetușii, dar a spus că ancheta este în desfășurare.

O activistă anti-avort a fost reținută

WUSA, publicație afiliată CNN, a fost la fața locului și a raportat că imobilul era ocupat de Lauren Handy, o activistă anti-avort. Echipa WUSA a văzut poliția recoltând dovezi în pungi și cutii frigorifice pentru pericol biologic. WUSA a raportat că Handy a refuzat să vorbească cu ei în fața camerelor, dar le-a spus că se aștepta ca raidul să aibă loc ”mai devreme sau mai târziu”.

Poliția a spus că fetușii au fost prelevați de biroul medicului legist din DC. Asistentul executiv al poliției din DC, Ashan Benedict, a declarat joi reporterilor că fetușii au fost avortați în conformitate cu legea DC.

Separat, Handy și alți opt activiști anti-avort au fost inculpați săptămâna trecută de un juriu federal pentru că ar fi blocat accesul în 2020 la o clinică din Washington care oferă servicii de avort. Handy și ceilalți inculpați au „conspirat” între ei pentru a obstrucționa clinica pe 22 octombrie 2020 și pentru a amenința sau intimida pacienții și angajații clinicii, potrivit rechizitoriului.

Fiul unui polițist din Alba a fost abuzat de propriul tată

Caz șocant în județul Alba. Un agent de poliție și-ar fi agresat copilul în vârstă de 5 ani, transmite Pro Tv. Bărbatul este angajat la serviciul de pașapoarte din Alba Iulia și a fost arestat preventiv. Faptele s-ar fi petrecut anul trecut, în mod repetat, iar bărbatul și-ar fi supus copilul la orori greu de descris în cuvinte. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel