Descoperire macabră pe aeroport. Oase transportate în bagaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Agenţii de securitate de pe aeroport au făcut o descoperire macabră.

O femeie a fost oprită pe aeroportul din Munchen după ce în bagajele ei au fost descoperite rămășițe umane, a anunțat marți poliția federală din Germania. Controlorii au găsit oseminte umane într-o cutie de lemn și au chemat imediat ofițerii vamali, un doctor și un procuror care să examineze conținutul straniu din cutie.

Inițial, autoritățile aeroportuare au deținut-o pe femeia în vârstă de 74 de ani, de origine armeană. Femeia era însoțită de fiica ei în vârstă de 52 de ani, scrie digi24.ro

În urma interogării, s-a aflat că sunt osemintele soțului ei decedat în Grecia, acolo unde avea domiciliul, iar intenția era de a le duce în țara de origine, Armenia. 

Transportul, complet legal 

 

Documentele pe care le avea femeia arătau că soțul ei a murit în 2008, că a fost îngropat în apropierea domiciliului lor din Salonic, iar transportul osemintelor era legal. Ca urmare, procurorul nu a găsit motive pentru a deschide o anchetă, iar femeia a fost eliberată și a putut să-și continue călătoria, împreună cu fiica și cu rămășițele soțului ei decedat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel