Descoperire macabră în râul Olt. O tânără a fost scoasă decedată
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
O tânără a fost găsită decedată în această seară în râul Olt. Autoritățile au intervenit pentru scoaterea cadavrului din apă. 

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au acționat în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt.

”A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt”, au precizat reprezentanții ISU Olt. 

Poliția a deschis o anchetă 

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru identificarea acesteia și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

”În urma cercetărilor efectuate la fața locului, după examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost observate semne de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei”, a precizat IPJ Olt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel