Data publicării:

Descoperire macabră în Olt: Fragmente osoase și obiecte vestimentare găsite lângă pârâul Dârjov

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Unsplash
FOTO: Unsplash
În comuna Brebeni, județul Olt, au fost descoperite fragmente osoase și articole vestimentare pe un drum forestier, în apropierea pârâului Dârjov. Polițiștii au intervenit după un apel la 112, descoperind 9 fragmente osoase ce par a fi umane, alături de haine și un recipient din plastic. Obiectele au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală pentru expertiză genetică, iar investigațiile continuă. Surse judiciare indică posibilitatea ca oasele să aparțină unui bărbat de 78 de ani, dispărut din Brebeni în luna iulie.

Mai multe fragmente osoase şi obiecte vestimentare au fost descoperite sâmbătă, în comuna Brebeni, în apropierea pârâului Dârjov, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"La data de 21 septembrie 2024, în jurul orei 13:15, Inspectoratul de poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum forestier, în extravilanul comunei Brebeni, în apropierea pârâului Dârjov, au fost descoperite mai multe fragmente osoase.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Coteana şi o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Din primele verificări, poliţiştii au descoperit 9 fragmente osoase, ce par a fi de provenienţă umană, mai multe articole vestimentare şi un recipient din plastic", a precizat sursa citată.

Fragmentele osoase şi obiectele descoperite au fost ridicate şi sigilate, în vederea înaintării către Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea unei expertize genetice, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei acestora şi a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, a menţionat aceeaşi sursă.

Potrivit unor surse judiciare, fragmentele osoase ar fi fost observate de un localnic aflat în trecere prin zonă şi ar putea fi ale unui bărbat în vârstă de 78 de ani, din Brebeni, dispărut de acasă în luna iulie anul acesta. Obiectele vestimentare găsite lângă fragmentele de oase ar corespunde cu cele ale bărbatului dispărut în iulie, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel