Descoperă ce filme și seriale noi ajung pe Netflix în martie 2024
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Netflix aduce noi producții în luna martie 2024! 

Iată cele mai așteptate filme și seriale pentru începutul primăverii.

"Shirley", cu Regina King, din 22 martie 

"Shirley" spune povestea lui Shirley Chisholm, o personalitate politică marcantă, fiind prima femeie de culoare care a făcut parte din Congres şi a candidat la preşedinţia Statelor Unite.

No Pressure", din 27 martie

După ce este păcălită să lase totul baltă pentru a salva ferma bunicii ei, Oliwia, celebra chef de oraş, se îndrăgosteşte de un frumos fermier cu un secret.

"The Beautiful Game", din 29 martie

O echipă de fotbalişti englezi se îndreaptă spre Roma pentru Cupa Mondială a oamenilor străzii. Un film dramatic reconfortant cu Bill Nighy şi Michael Ward.

Seriale

"3 Body Problem", din 21 martie

Decizia crucială luată de o tânără femeie în China anilor '60 reverberează în spaţiu şi timp până în zilele noastre. În timp ce legile naturii se destramă inexplicabil, un grup strâns de oameni de ştiinţă geniali îşi unesc forţele cu un detectiv cu metode mai neortodoxe pentru a înfrunta cea mai mare ameninţare din istoria omenirii.

"Young Royals": sezonul 3, din 11 şi 18 martie

Hillerska trăieşte cea mai mare criză din istoria şcolii, iar Wilhelm şi Simon au parte de revelaţii dureroase şi iau decizii definitive.

"Physical: 100: sezonul 2", din 19 martie

Cei 100 de noi concurenţi vor să demonstreze că au fizicul suprem, iar acest concurs internaţional nemilos îi va supune unor provocări cum nu s-au mai văzut.

"Buying Beverly Hills": sezonul 2, din 22 martie

Un nou sezon al reality-show-ului despre agenţii şi clienţii Agenţiei lui Mauricio Umansky din Beverly Hills şi lumea proprietăţilor de lux din Los Angeles.

"Ronja The Robber's Daughter": Partea 1, din 28 martie

Fiica iubitoare, fidelă şi curajoasă a unui şef vânat al hoţilor îşi face un prieten secret în pădurea magică şi înşelătoare a tatălui ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel