Descinderi la domiciliul cetățeanului sirian care a încercat să dea foc Ambasadei Israelului din București
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto Pexels/Pixabay
Foto Pexels/Pixabay
Percheziții în locuința cetățeanului sirian care a încercat să dea foc Ambasadei Israelului din București.

S-au efectuat percheziții în locuința cetățeanului sirian care a încercat să dea foc Ambasadei Israelului din București, lansând un cocktail Molotov.

Pe parcursul interogatoriului, agenții Secției 14 de Poliție din București au apreciat că este necesar să îi fie verificată locuința acestui cetățean sirian.

Acolo a fost descoperită o altă persoană, care locuiește împreună cu suspectul. În timpul descinderilor au fost confiscate diverse acte, telefoane mobile, care urmează să fie analizate.

În prezent, acuzația este de distrugere, ceea ce înseamnă că nu este considerat un act terorist

Individul a fost transportat la secția de poliție pentru a fi interogat. În continuare, beneficiază de un traducător și de un avocat din oficiu.

Se va stabili dacă suspectul va fi arestat preventiv pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie din nou interogat.

În prezent, acuzația este de distrugere, ceea ce înseamnă că nu este considerat un act terorist. Totuși, este posibil ca astăzi această încadrare juridică să fie modificată, iar investigația să fie preluată de procurorii antimafia.

Conform surselor, individul ar fi fost nemulțumit deoarece nu a obținut o viză pentru Israel, acesta fiind aparent motivul atacului asupra Ambasadei Israelului din București, susține Antena 3 CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel