Data publicării:

Descindere a polițiștilor la secția de votare din comuna Pleșoiu, județul Olt

Autor: Eduard Pascu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Poliţiştii au deschis dosar penal într-un caz referitor la lipsa unei ştampile dintr-o secţie de votare din comuna Pleşoiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

La secţia de votare în cauză, duminică după-amiaza, pentru 20 de minute a fost întrerupt procesul electoral. "În cazul lipsei ştampilei de votare dintr-o secţie de votare din comuna Pleşoiu a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării persoanei responsabile", a spus Alexandra Dicu.

Aceasta a adăugat că duminică, de la începerea procesului electoral şi până la ora 19,00, au fost înregistrate opt sesizări privind posibile contravenţii sau infracţiuni electorale, în urma verificărilor stabilindu-se că şapte dintre acestea nu se confirmă, transmite Agerpres.

Reprezentanta IPJ Olt a mai anunţat că o femeie de 71 de ani, din Slatina, a fost sancţionată contravenţional pentru că a adus injurii persoanelor din incinta unei secţii de votare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel