Deschidere circulație Lot 3 Autostrada Lugoj - Deva. Mesajul ministrului Răzvan Cuc
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marţi, la Tulcea, că doreşte să dea în funcţiune, chiar în această lună, al treilea lot de lucrări care se execută pe tronsonul Lugoj - Deva al autostrăzii A 1. 

'Joi voi fi pe lotul 3. Dacă nu fac ceea ce li s-a cerut de către companie, nu vom face recepţia, va prelua CNAIR-ul acest tronson de autostradă, va face lucrările care mai sunt de executat pentru punerea în siguranţă a autostrăzii şi până la finele lunii august o dăm în trafic şi facem legătura', a afirmat ministrul Cuc. El a subliniat că nu este dispus să negocieze cu vreo firmă pentru a se ajunge la un compromis.

'Nu voi negocia cu nimeni absolut niciun compromis'

'Nu voi negocia cu nimeni absolut niciun compromis. Dacă cineva lucrează în România trebuie să respecte trei condiţii: să îndeplinească din punct de vedere calitativ lucrarea, să respecte termenul şi să plătească subcontractorii români. Nu cred că am cerut nişte lucruri ieşite din comun', a mai spus ministrul Transporturilor. Înainte de mini-vacanţa de Sfânta Maria, ministrul Transporturilor le-a dat un ultimatum constructorilor lotului 3 al autostrăzii A 1, care expiră joi.

Potrivit autorităţilor, traficul pe acest sector cu o lungime de 21 de kilometri putea fi deschis, însă constructorul a refuzat prelungirea de la patru la 10 ani a garanţiei lucrărilor. Răzvan Cuc a inspectat marţi şantierul podului peste Dunăre între judeţele Tulcea şi Brăila şi a precizat că lucrările de aici sunt în grafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel