Derapaj grav după moartea lui George Vasiliu (USR), arhitectul în vârstă de 25 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
George Vasiliu
George Vasiliu
Anti-vaccinistul și militantul anti-mască Iulian Capsali s-a folosit de moartea unui tânăr membru USR pentru a alimenta teoriile false și periculoase pe care le promovează privind vaccinul împotriva Covid-19.

Arhitectul George Vasiliu avea doar 25 de ani și era consilier local USR în București. De mai mulți ani, avea cancer.

Iulian Capsali a avut un derapaj grav și a scris pe Facebook o mare aberație: că George Vasiliu a murit după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19.

„Un tânăr arhitect, consilier USR, adept al măsurilor dure, de na*ism vaccinist, a plecat din această lume la 25 de ani, în urma unui cancer galopant. După doza a treia, îi mulțumise lui Gheorghiță. Dumnezeu să-l ierte!

PS Voi șterge instantaneu orice manifestare de entuziasm de tipul "bine că a crăpat" și alte asemenea "gingășii", care nu pot demonstra decât o pierdere totală a umanității din partea celor care NU s-au vaccinat. Să demonstrăm empatie, indiferent dacă bietul copil era rătăcit și susținea o oroare medicală. A plătit în mod foarte clar, e suficient. Să aprindem o lumânare pentru sufletul lui și gata, nu trebuie să ne bucurăm drăcește. Asta dacă mai purtăm o lumină creștină în suflet de oameni botezați în numele Sfintei Treimi”, a fost mesajul halucinant transmis de Iulian Capsali, celebrul anti-vaccinist și militant anti-mască.

„MÂNCĂTORII DE INSECTE. Postarea despre bietul userist mort de cancer după ce a cerut înțeparea cu forța și și-a făcut trei doze, mi-a demonstrat că "imbecilii utili" (...) pot fi oricând reactivați, chiar dacă văd cu ochii lor dezastrul din jur. Vorbesc de nucleul tare progresist. Ei preferă să moară, demonstrând până la capăt că au dreptate, în ciuda oricăror evidențe. Sunt gruparea pe care Securitatea Globalistă o folosește ca berbece social (#rezist). Acest fanatism orb al progresiștilor îi face străini de orice ideal uman. Sunt doar o sectă care urăște orice ține de Adevăr, implicit pe Dumnezeu. În spatele grijii lor pentru "modernizarea României" stă doar o sete maladivă de a schimba total societatea (care încă viețuiește în Evul Mediu, i compris). Dacă ar avea puterea, ar ucide și ar da legi liberticide fără să crâcnească”, a mai scris anti-vaccinistul.

Anti-vacciniștii sfidează atât de mult inteligența încât ar spune dacă ar vedea un tânăr că a decedat în accident de mașină că a murit de la vaccin. A murit în accident de mașină? E de la vaccin. Era tânăr și a murit înecat? E de la vaccin. S-a aruncat de la etaj? I-a încețoșat vaccinul mintea. Te calcă mașina pe trecerea de pietoni? E de la vaccin. Cam așa funcționează mintea manipulatorilor și cam așa își bat joc de oamenii care îi cred.

Iar să te folosești de moartea unui tânăr pentru a propaga teze false este un derapaj extrem de grav.

Vaccinul nu a ucis pe nimeni, doar a salvat o mulțime de vieți și a ajutat ca astăzi să ducem o viață normală și să nu mai stăm închiși în case. Iar George Vasiliu a militat pentru vaccinul Covid-19 pentru a salva cât mai multe vieți. Nu a murit de la vaccin.

Avea cancer gastric

George Vasiliu fusese diagnosticat cu cancer gastric avansat la 23 de ani. Plecase din România pentru a încerca un tratament în California, SUA.

Arhitectul George Vasiliu avea doar 25 de ani și, în 2020, a candidat pentru Consiliul Local București Sector 2 din partea USR. Tânărul avea planuri mari în politică. Din păcate, drumul său aici s-a încheiat. Când a candidat, în 2020, era cel mai tânăr candidat din Municipiul București.

„Am intrat în politică pentru că am văzut cum este condus Bucureștiul și nu pot tolera o administrație profund coruptă și incompetentă să ia decizii pentru mine. Așa că am ales să candidez în baza unui program care poate să fie realizat în 4 ani de mandat: sensuri unice pentru eficientizarea traficului și crearea locurilor de parcare și reabilitarea spațiilor verzi existente. Sunt cel mai tânăr candidat din Municipiul București și cred că schimbarea sistemului din interior e singura variantă reală pentru a îmbunătății lucrurile în Capitală”, spunea George Vasiliu.

George Vasiliu era coordonator la „Străzi pentru Oameni”, un ONG de promovare a străzilor pietonale, pistelor de biciclete și transportului alternativ.

Mama sa a anunțat decesul: „Copilul meu perfect, iubitor, bun a trebuit să plece spre lumină.Te iubește Mimi până la cer și înapoi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel