Deputatul Pavel Popescu (PNL), show total la CNA pentru Realitatea TV
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Pavel Popescu
Pavel Popescu
Radu Herjeu, membru al CNA, a semnalat faptul că un parlamentar PNL a cerut, fără a avea dreptul să discute cu membrii Consiliului, chiar când în ședință se analizau abaterile care au condus la suspendarea pentru 10 minute a emisiei postului Realitatea TV.

"CNA live: incredibil. Un parlamentar PNL, presupun, cere sa vorbeasca in fata noastra, desi nu intra in prerogativele acestui Consiliu sa discute cu cetateni care nu reprezinta radiodifuzori sau nu au facut vreo sesizare legata de derapaje din audiovizual.

L-am intrebat, firesc, pe cine reprezinta? Ce post? Realitatea TV? Pentru ca despre aceasta televiziune era vorba in acel moment.

Mai mult, am propus sa i se permita sa vorbeasca, desi imi imaginez cum ar fi ca sutele de parlamentari PSD sa solicite in fiecare sedinta sa spuna si ei ceva. Caracteristic acestor politicieni, deputatul si-a permis sa intoarca in fata mea cele spuse de mine cu 5 minute inainte, sustinand ca i-am bagat pumnul in gura si i-am spus ca n-are ce sa caute in sala, la sedinta publica!

"Am solicitat sa i se permita sa ia cuvantul" 

Ca de obicei, miscarea a fost doar una de imagine, destinata sa nasca scandal pentru autopromovarea lui. Deci, in fata mea si a celor care au fost martori, dansul minte despre spusele mele! Va dati seama ce minciuni se spun in fata celor care nu sunt prezenti. Cu ce minciuni sinistre isi construiesc campaniile pline de ura. Am solicitat sa i se permita sa ia cuvantul, tocmai pentru a-i dejuca planurile de a folosi o eventuala interdictie in interes politic. Colegii mei nu au fost de acord. Sa te tii acum minciuni indignate despre ce s-a-ntamplat aici! Sa vezi iar tone de injuraturi si amenintari din partea fanilor europeni ai acestui partid", a scris Herjeu pe Facebook. 

DC News a aflat ulterior că parlamentarul este Pavel Popescu, deputat PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel