Deputatul independent Remus Cernea a anunțat că va vota moțiunea de cenzură a PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatul independent Remus Cernea a anunțat, joi, că va vota moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta. Anunțul fostului deputat USL a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

"Maine, voi vota motiunea de cenzura privind modul deplorabil in care guvernul PSD nu a respectat dreptul la vot al cetatenilor romani din strainatate la alegerile prezidentiale din toamna anului trecut.

In acelasi timp, votul meu este unul de blam si fata de atitudinea refractara a PNL privind reforma electorala si propunerile societatii civile pentru a avea o reala competitie la alegerile de anul viitor. In cele din urma PSD si PNL au reconfigurat legislatia electorala intr-un sens care sa le maximizeze sansele pentru a obtine toate sau aproape toate mandatele de parlamentari, primari si consilieri locali. Sansele unor noi partide vor fi foarte mici.

Decizia majoritatii parlamentare de a-i tine pe deputati si senatori in banci, fara sa voteze, mi se pare, de asemenea, una lipsita de demnitate", a scris Remus Cernea pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Momente stânjenitoare pentru un liberal, în direct la TV! Cum i-a dat ”șah mat” un lider PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel