Deputatul Gabriel Andronache demisionează din PDL și trece la PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriel-Andronache dece
Gabriel-Andronache dece

Deputatul PDL de Brașov, Gabriel Andronache, a anunțat astăzi că părăsește partidul lui Vasile Blaga pentru a intra în PNL, acolo unde a mai activat și în perioada 1993-2008.

”Reamintesc faptul că timp de 15 ani (1993 - 2008) am fost membru PNL şi am ocupat mai multe funcţii politice la nivel local şi la nivel naţional. În iunie 2008, am fost exclus din PNL din cauza atitudinii mele cu privire la conflictul existent la acea dată între cei doi lideri locali: dl. Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi dl. George Scripcaru, primarul municipiului Braşov. În prezent acest conflict nu mai există, cei doi lideri colaborează, prin urmare motivul care a stat la baza excluderii mele a dispărut. De aceea, consider că a venit timpul să mă întorc acasă”, a scris Andronache pe blogul său.

Parlamentarul le mulțumește foștilor colegi democrat-liberale pentru experiența acumulată, îndeosebi în materie de organizare electorală, dar și în domeniul activității parlamentare.

”Precizez că am demisionat din Partidul Democrat Liberal şi din grupul parlamentar PDL. Am redevenit, prin reînscriere, membru al Partidului Naţional Liberal, urmând să activez în grupul parlamentar al PNL. Am înregistrat astăzi o comunicare în acest sens adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru a fi prezentată în faţa plenului Camerei”, a mai spus brașoveanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel