Deputații își cumpără servicii de transport aerian internațional și de cazare în valoare de 7.000.000 de lei
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Licitație deschisă pentru deputați! Aleșii își caută zboruri și cazări internaționale. 

Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze servicii de transport aerian internaţional de pasageri şi de cazare la hoteluri în străinătate, în valoare totală estimată de 7.000.000 lei, conform Agerpres. 

Potrivit e-licitatie.ro, acordul-cadru în acest sens se va atribui prin licitaţie deschisă, oferta de preţ fiind depusă în euro. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Pentru achiziţia de servicii de transport aerian internaţional de pasageri, valoarea estimată este 6.000.000 lei, iar numărul minim de bilete de avion care vor putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru va fi de 100, iar cel maxim - de 1.150 de bilete de avion.

De asemenea, achiziţia de servicii de cazare la hoteluri în străinătate are valoarea estimată de 1.000.000 lei, iar numărul minim de vouchere de cazare care vor putea fi solicitate pe durata acordului-cadru va fi de 50, iar cel maxim de 300 vouchere.

Acordul-cadru va fi pe perioada 1 iunie 2023 - 1 iunie 2025. Termenul de depunere a ofertelor este de 3 aprilie 2023.

Citește și: 

Parlamentarii și-au dat mai mulți bani. Un ales în Parlamentul României ne costă peste 11.000 de euro

Într-o şedinţă online, organizată aproape ad-hoc, aleșii statului au votat în unanimitate majorarea sumei forfetare aferente fiecăruia cu 7.000 de lei. Nu cresc propriu-zis salariile parlamentarilor, ci suma pe care o au la dispoziție pentru a-și finanța activitatea lunară. Acești bani suplimentari pot fi folosiți pentru cheltuielile de cazare, masă, pentru amenajarea biroului, pentru plata propriului site sau a angajaților. 

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel