Deputați, scandal în shaormerie. ”Băi, Mustafa, ești în România aici, băi, panaramă”. Mircea Badea: AȘA aș fi zis!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Deputatul Adrian Solomon a făcut scandal în shaormerie după ce a fost rugat să-și pună masca. Mircea Badea a reacționat. 

Adrian Solomon, deputat PSD, a făcut scandal într-o shaormerie din Centrul Vechi al Capitalei după ce inițial nu a vrut să poarte mască, deși se afla în spațiu închis. Atât el, cât și deputatul Ionel Stativă, care a încercat să-l calmeze pe Adrian Solomon, au fost amendați. Inițial, în spațiul public au apărut informații contradictorii cu privire la situația creată, ulterior apărând și înregistrările de pe camerele de supraveghere. Totul a început după ce casierul a spus: ”Puneți-vă, vă rog, masca”, moment în care, Adrian Solomon se enervează și-i spune cetățeanului probabil turc: ”Băi Mustafa (...) ești în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  (...) Băi, panaramă!”. Scandalul a continuat și după venirea poliției. 

Mircea Badea a reacționat la acest scandal, în emisiunea sa de la Antena 3, ”În Gura Presei”: ”Deja dacă-i spui unuia ”Băi, Mustafa, ești în România aici, băi, panaramă”, deja poți să fii și rasist, și xenofob, aoleu, deja se adaugă, e o shaorma de nasoale cu de toate. E clară speța, horror. Tu ești parlamentar și ești șmecher că ești șmecher, tu nu-ți pui mască pe bot, vin ăia să-ți spună să-ți pui masca, iar tu le spui: Du-te, bă de aici, că eu sunt șmecher. Mai zice și hai, băi, Mustafa, adică ceva foarte rău”.

Realizatorul TV a găsit și o scuză acestui moment, chiar dacă subliniază că, dacă ar fi fost el, ar fi purtat mască: ”Aș fi zis: dom`ne, eu am crezut că CCR a decis să ne punem măști și l-am auzit pe dl  Ludovic Orban că să nu respectăm hotărârile CCR. De aia nu ne-am pus măști, că ne-a zis să nu respectăm. Așa aș fi zis. Sau aș fi zis: dom`ne, păi am crezut că asta cu măștile e pe lista legilor care nu trebuie respectate, că dl Orban a zis să nu respecte cetățenii României deciziile CCR, adică Constituția, și putem presupune că Ludovic al III-lea a făcut o listă cu legi care trebuie respectate  și una cu legi care nu trebuie respectate. Noi am crezut că asta ne-a zis Ludovic, că asta cu măștile nu trebuie respectate, că nici el n-a respectat. Aș fi dat-o așa”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel