Deputat PSD revoltat de antiperformanța ministrului Drulă și a companiei CFR. „Mai bine plecați!”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un deputat PSD s-a arătat revoltat de situația trenurilor care au acumulat zeci de ore de întârziere în urma unui accident feroviar. 

Deputatul Ciprian Șerban s-a arătat revoltat de situația creată de întârzierea trenului IR1991, care a adunat ore întregi de întârziere, pasagerii fiind ținuți în condiții improprii. 

„Mai bine plecați!”

„Dl. Drulă , mergeți acasă cu întreaga dumneavoastră echipă de la CFR!Incidentele pe calea ferată română încep să se înmulțească îngrijorător. Trenuri care pleacă din stație fără pasageri, trenuri ale căror toalete se defectează și le plouă, la propriu, în cap, pasagerilor cu dejecții, trenuri care se ciocnesc, trenuri care rămân blocate pe șine, ore în șir, iar pasagerii - adulți, vârstnici, copii - sunt ținuți în câmp fără mâncare, fără apă, epuizați de căldură și de oboseală.Scuzele nu-și au rostul. Antiprofesioniștii lui Cîțu și ai lui Drulă duc țara de râpă. Nu mai este timp de ședințe, de comisii, de intenții. Domnule Drulă, șinele de tren sunt pe pământ. Trenurile sunt reale și aleargă prin România Pitorească de care vă bateți joc! Lăsați televizorul, lăsați Facebook-ul și treceți la treabă! Sau plecați! Mai bine plecați! Ați făcut destul țara de râs”, a scris deputatul pe pagina sa de socializare

Trenul IR1991, care a acumulat multe ore de întârziere din cauza furtunilor, a ciocnirii din gara Fetești a două trenuri și căruia i s-a defectat și locomotiva, ar putea fi un subiect de film, a spus vicepremierul Dan Barna, la Digi24. În context, vicepremierul a vorbit și despre activitatea directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, care a afirmat într-o discuție televizată că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. 

Directorul CFR, explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de călătorii blocați în trenuri

Ovidiu Vizante a transmis, joi, explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. Într-una dintre garnituri se aflau peste 30 de elevi care veneau din tabără, de la Costinești.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a spus că vrea să explice contextul afirmației de joi dimineață într-o discuție telefonică de la Antena 3.

„A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, a zis Vizante.

Directorul CFR Călători a dat asigurări că pasagerilor că, mai ales în situații dificile, compania a depus și depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile survenite cât mai rapid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel