Deputat PSD: Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să schimbăm lucrurile acum
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Vicepreședintele Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, a afirmat, luni, după eșecul de la alegerile prezidențiale, că la conducerea PSD este nevoie de o „schimbare profundă" pentru a câştiga următoarele alegeri. „Nu mai avem timp de pierdut", a subliniat ea.

"Încredere și schimbare! Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să schimbăm lucrurile acum. E nevoie de o schimbare profundă pentru a ne reconstrui legitimitatea, a cuceri noi publicuri și de a ne redobândi potențialul de alianță cu alte partide!", a scris Carmen Mihălcescu pe pagina sa de Facebook, scrie Mediafax. 

Ea menționează că "e nevoie de o schimbare" pentru a câștiga urmatoarele alegeri.

"Ți pentru asta trebuie să ne asumăm urgent intrarea într-un proces de modernizare și profesionalizare politică alături de partidele socialiste și social-democrate europene. Știm ce avem de făcut. Să nu fim pesimiști. Dacă avem luciditatea și puterea de a recunoaște că am greșit, vom ști să găsim calea de a merge mai departe", a conchis Mihălcescu.

Viorica Dăncilă nu va demisiona

Viorica Dăncilă a declarat că nu va demisiona de la șefia PSD, însă dacă vor considera colegii că trebuie să facă acest pas, atunci trebuie organizat un Congres, deoarece tot așa a fost aleasă la conducerea partidului.

La nivel național, Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat că a centralizat până acum 99,67% dintre voturile pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis a obținut 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă - 34,12%.

Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne este de 9.953.659, reprezentând 54,46% din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel