Data actualizării:
Data publicării:

Deputat liberal, dilemă legată de USR în Parlament. Sorin Moldovan: De ce se supără? Nu putem sta doar noi cu ei, să vorbim în baie

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Deputatul liberal Sorin-Dan Moldovan a anunţat că nu înţelege de ce USR acuză PNL că revine la sentimente mai bune faţă de Victor Ponta, atât timp cât Pro România a pus umărul la dărâmarea Guvernului PSD. 

"Nu mă aştept la ostilităţi din partea USR, chiar dacă unii sunt mai puţin maturi din punct de vedere politic. Sunt convins că vor înţelege, totuşi, configuraţia politică în care ne aflăm azi. Pe de o parte, spunem că preşedintele trebuie să fie al tuturor românilor, dar pe de altă parte, când se adresează alegătorilor altor partide, îl acuzăm de diverse. Obiectivul oricărui candidat este să adune voturi. Să mergi doar pe un mesaj de nişă, să nu îl modifici, este o greşeală strategică. Din punctul meu de vedere nu înţeleg care este supărarea celor de la USR.

Vreau să şi lămuresc un subiect legat de frecventabilitatea Pro România. Dacă nu era Pro România, astăzi încă aveam Guvernul Dăncilă. Până la urmă, politica e pe voturi. Ce vrei să faci? Aleg să nu vorbesc nici cu ăla, nici ăla, rămânem doar noi cu ei cu 30 la sută şi ne înţelegem foarte bine, vorbim în baie singuri?  Nu. Urmează o perioadă foarte complicată în Parlament, avem un Guvern minoritar, cu o misiune foarte dificilă", a declarat Sorin Moldovan la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel