Dependenţa prinţului Harry, evidenţiată de terapeutul acestuia în Spare: Nu a făcut decât să ridice şi mai multe semne de întrebare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Prinţul Harry povesteşte, în cartea sa de memorii, o discuţie avută cu terapeutul său, în care a spus că acum consideră că nu mai are nicio dependenţă. Cu toate astea, psihologul l-a corectat rapid! 

Jurnaliştii de la Washington Post au făcut o analiză a cărţii ducelui de Sussex şi sunt de părere că, după aceasta dar şi după documentarul lansat pe Netflix, prinţul Harry ar trebui să se oprească. 

"Este o poveste despre cum naşterea într-o familie bogată, naşterea cu titluri, nu te pregăteşte de fapt pentru viaţă. Este o lecţie despre cum puterea bazată pe ordinea la naştere nu este o modalitate de a conduce o ţară, dar este o modalitate perfectă de a distruge o familie. Este şi o poveste modernă despre focurile iadului lansate de jurnalismul de tabloid în era social-media. O poveste despre atenţia nesfârşită pe care consumatorii o au pentru poveşti despre oameni bogaţi şi nefericiţi. Această atenţie îi face pe bogaţi şi mai nefericiţi, iar nefericirea lor crează şi mai multă atenţie. În cazul lui Harry şi Meghan, această atenţie a fost adesea rasistă, crudă, nu doar una în care au fost judecaţi", arată Monica Hesse, editorialist la ziarul american. 

Dependenţa prinţului Harry, scoasă în evidenţă de terapeutul său 

 

"La un moment dat în carte, Harry îi spune terapeutului său că nu mai are nicio dependenţă, dar ea îl corectează rapid. Îi spune că este evident că încă are una: presa! Presa, care i-a făcut viaţa un calvar. Nu se poate abţine să o citească şi să reacţioneze pe seama ei. 

Iar acum nu se mai poate opri din a o produce. Este, evident, un mod de a corecta poveştile, aşa cum crede el, dar la final nu face decât să ridice şi mai multe semne de întrebare, iar Harry nu este pregătit să ofere toate răspunsurile. Aşa cum insistă de multe ori în carte, tot ce şi-au dorit el şi Meghan a fost simplicitatea domestică, cu lămpi de la Ikea şi canapele confortabile. Atunci, de ce şi-au cumpărat o casă de 15 milioane de dolari când au ieşit din Familia Regală?

Este foarte posibil ca acum cei doi să aibă nevoie de un singur lucru. Să dispară şi să încearcă să trăiască o viaţă normală. Este posibil, însă, ca cei doi să nu ştie cum să facă asta!", a mai arătat sursa citată. 

CITEŞTE ŞI Majordomul prinţesei Diana: Harry primea porţii mai mici decât William la micul dejun. N-a avut ce să facă, decât să tacă şi să accepte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel