Dennis Man: Încă sperăm la calificarea de pe locul 1
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotbalistul echipei naţionale de tineret a României, Dennis Man, a declarat, marţi seara, după victoria cu Malta (3-0) din preliminariile CE Under 21 de anul viitor, că el şi colegii săi încă speră la locul 1 al Grupei a 8-a ocupat în prezent de selecţionata Danemarcei.

"Important este că am câştigat. Am întâlnit o echipă incomodă care ne putea pune probleme dacă o lăsam joace. Ne bucurăm că am reuşit să încriem foarte repede, pentru că asta ne-am propus de la început. În cele din urmă importante sunt cele trei puncte. Normal că mai sperăm la locul 1 al grupei. Încercăm să jucăm la victorie fiecare meci, iar atunci când vom întâlni Danemarca să o învingem. Am început foarte bine cu noul selecţioner.

Încercăm să prindem din mers ideile lui. Încet-încet punem totul la punct şi asta se vede şi în teren. Am avut multe de învăţat de la Mirel Rădoi, acum a venit Adrian Mutu, un alt exemplu pentru noi şi încercăm să prindem cât mai multe", a afirmat Man, într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al FRF, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel