Dennis Man ar putea călca pe urmele lui Adrian Mutu. A fost propus la o echipă unde a evoluat și ”briliantul”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Internaţionalul român Dennis Man uimește în Serie A.

Dennis Man, în vârstă de 25 de ani, a fost propus pentru un transfer de la Parma la Juventus, după ce a impresionat în primul meci din noul sezon din Serie A.

Dennis Man a marcat golul care i-a adus Parmei un punct în confruntarea cu Fiorentina

După ce a înscris golul care i-a adus un punct Parmei în duelcul Fiorentina, Dennis Man le-a atras atenția italienilor, care îl văd ca fiind un jucător care ar putea evolua pentru Juventus.

Internaţionalul român Dennis Man a marcat golul prin care nou-promovata Parma a terminat la egalitate cu Fiorentina, scor 1-1, sâmbătă, pe teren propriu, în primul meci din noul sezon al primei ligi italiene de fotbal, Serie A.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 22, însă echipa viola a egalat după pauză, prin Biraghi, în minutul 75. Dennis Man a jucat 65 de minute la Parma, ca și Valentin Mihăilă.

Video

Youtube video image

”Dacă aș fi la Juve, aș face o încercare pentru Dennis Man”

”Dacă aș fi la Juve, aș face o încercare pentru Dennis Man. Jucătorul Parmei e bun, a dovedit-o la Europene și în prima etapă de campionat. Acesta este profilul de care e nevoie. Poți cheltui 10-15 milioane de euro pentru a avea mai multe soluții chiar și pe banca de rezerve”, a spus Massimo Pavan, jurnalist apropiat de cei de la Juventus, citat de Parma Live.

Adrian Mutu a jucat la Juventus Torino

Amintim faptul că Adrian Mutu a evoluat pentru FC Argeș, Dinamo București, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș. Conform Transfermarkt, 10 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man. Dennis Man a avut parte de un sezon precedent excelent la Parma, în Serie B. Dennis Man a înscris 13 goluri şi a pasat decisiv de 7 ori, în 35 de partide.

Dennis Man a impresion și în meciurile de pregătire pentru noul sezon de Serie A. Mai mult, italienii i-au dat o nouă poreclă fiind uimiți fotbalistul român care este ”Într-o stare pur și simplu stratosferică”.

A impresionat și în meciurile de pregătire pentru noul sezon de Serie A

De exemplu, în meciul amical cu Atalanta Bergamo, Dennis Man a marcat două goluri într-un meci câștigat de Parma cu scorul de 4-1, pe teren propriu. Internaționalul român a înscris în minutele 5 şi 51, iar gazetarii italieni au reacționat imediat și i-au găsit și o nouă poreclă internaționalului român.

”Golul de 3-1 a fost marcat de obișnuitul Dennis Man, într-o stare pur și simplu stratosferică, cu o atingere în fața porții care i-a făcut să viseze pe suporterii Crusader care s-au adunat astăzi pe tribunele stadionului”, au scris jurnaliștii de la ParmaLive.

”Superman s-a întors / He’s a Serie A Man”

”Superman s-a întors: Parma învinge pe Atalanta”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta di Parma, care au menționat: ”Un gol minunat. Ca să spunem adevărul, Man a marcat și mai devreme, mingea a trecut linia porții, însă nu a existat tehnologia necesară pentru a valida reușita”.

”He’s a Serie A Man (n.red. – Este om de Serie A)”, au relatat și redactorii de la Parma Today. ”Dennis Man a strălucit, autor a unei duble spectaculoase”, au adăugat aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel