Denise Rifai, interviu la DC News și DC News TV / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Denise Rifai
Denise Rifai
Vă invităm să urmăriți un interviu în exclusivitate cu jurnalista Denise Rifai, doar la DC News și DC News TV.

Emisiunea în care o avem invitată pe Denise Rifai va fi difuzată vineri, 9 septembrie, la ora 14.00. Veți afla o mulțime de lucruri interesante despre jurnalista de la Kanal D.

Denise Rifai are o emisiune de succes la Kanal D

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul „Tu urmezi!”.

Cunoscutul om de afaceri Joshua Castellano vine sâmbătă la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Despre afaceri, viață personală și scandalurile în care numele său a fost implicat, acestea sunt doar câteva dintre subiectele atinse în interviul maraton din această săptămână de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”; „Ați dat foc intenționat clubului Bamboo?”, “Sunteți implicat în mafia gunoaielor?”, „Câtă șpagă a dat Joshua Castellano?”, printre întrebările adresate invitatului emisiunii

 

Omul de afaceri Joshua Castellano vine sâmbăta această la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea de interviuri de colecție, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Originar din Napoli, Italia, acesta a venit în România la începutul anilor ’90, petrecându-și aici, pe meleaguri românești, mai mult de o jumătate de viață. Presa a notat că s-a lansat în afaceri cu o fabrică de pâine deschisă la Brașov, însă succesul l-a cunoscut în Capitală, prin intermediul  restaurantelor și cluburilor pe care le-a înființat.

Joshua Castellano este considerat „Regele nightlife-ului” din România, numele său fiind strâns legat de celebrul club Bamboo. De asemenea, speculațiile privind înrudirea acestuia cu mafia italiană au sporit controversele legate de afacerile lui, mai ales după ce cluburile Bamboo au ars de trei ori.

În plan personal, Joshua Castellano este divorțat și are doi fii. A atras atenția jurnaliștilor și, prin urmare, a fost eroul multor istorii de presă.

„Ați dat foc intenționat clubului Bamboo?”, „De câte ori v-a dat Nuțu Cămătaru o mână de ajutor?”, „Sunteți implicat în mafia gunoaielor?”, „Câtă șpagă a dat Joshua Castellano?”, „Ați regretat că ați refuzat-o pe Lady Gaga?”, „A luat bătaie Jean-Claude Van Damme în Bamboo?”, „Aveți sânge de mafiot?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate invitatului din această sâmbătă de la „40 de intrebari cu Denise Raifai”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel