Data publicării:

Denise Rifai: Bărbatul de lângă mine să fie sclipitor! Inteligent, mentor

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Denise Rifai
Denise Rifai
Un subiect pe care Denise Rifai nu îl abordează des este cel al relațiilor. 

De data aceasta, Denise Rifai a recunoscut care sunt speranțele ei pe acest plan. Denise Rifai a dezvăluit că își dorește un bărbat extrem de inteligent și o familie cu mulți copii.

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie”, a spus Denise Rifai. „Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine”, a spus Denise Rifai pentru Unica. „Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a mai zis Denise Rifai.

Cine nu are ce să caute în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială!

Întrebată, într-un interviu pentru DCNews, ce tip de invitat nu are ce să caute în emisiunea sa, pe cine nu ar invita, jurnalista ne-a zis: ”Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială. În emisiune vine acel om interesant pentru public, care are ceva de spus”.

Denise Rifai, despre intrarea în politică. Motivul care a întors-o din drum: E ca-n iubire

 

Întrebată dacă, după demisia de la Realitatea, s-a gândit să intre în politică și să pună "stop" presei, jurnalista de la Kanal D ne-a spus:

„Am primit foarte multe oferte să intru în politică, dar le-am refuzat. Este ca în iubire, trebuie să apară acel bărbat căruia să îi spui Da cu toată inima. Nu a reușit să mă convingă niciun partid până acum că merită să renunț la profesia mea pentru o viață politică. A contat mult și faptul că îmi doresc să fac această emisiune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, un post generalist; e un format care mă pune în valoare ca jurnalist și intervievator și care răspunde curiozității publicului larg în ceea ce privește o serie de personalități ale scenei publice românești”, a explicat Denise Rifai. 

 

Mihai Bendeac, propunere pentru Denise Rifai

 

Amintim că, recent, Denise Rifai a făcut primele declarații după ce Mihai Bendeac a anunțat că a cerut-o în căsătorie.

Actorul Mihai Bendeac a spus că a fost chemat la un interviu de către Denise Rifai. Acesta a amintit că a promis că nu va mai participa la niciun interviu pentru următorii cinci ani. Cu toate acestea, i-a spus prezentatoarei TV că este de acord să participe la emisiune, însă cu o condiție.

Mihai Bendeac i-a povestit mamei sale întregul moment, publicând conversația pe InstaStory. „Serios, vreau să-ți spun o chestie. Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios! Tu o știi pe Denise Rifai?! Tu știi că ea este crush-ul meu. Vrea să mă invite la emisiune. Eu sunt bărbat, dacă fac o promisiune, este promisiune. Dacă am zis că nu mai merg cinci ani la niciun interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție. Îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc! I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12.00 și la ora 14.00 facem interviul. Așa mi-a zis, pe cuvântul meu de onoare”, i-a povestit Mihai Bendeac mamei sale pe InstaStory. „Uite că vrea să ne căsătorim”, a mai zis Mihai Bendeac. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel