Denise Rifai ar ști cum să o pună în încurcătură chiar și pe Amber Heard. La ce întrebare nu ar răspunde
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 03 iun 2022, 18:34
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (Denise Rifai)
Sursă foto: Facebook (Denise Rifai)
Denise Rifai a dezvăluit ce ar vrea să o întrebe pe o celebră actriță, care în aceste zile se află în mijlocul unui scandal. 

Denise Rifai are întrebările pregătite, oriunde ar merge. În cadrul unui eveniment monden din Capitală, reporterii Spectacola au stat de vorbă cu realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care a dezvăluit că nu există întrebare care să o poată bloca, dar și ce ar întreba-o pe Amber Heard dacă ar fi invitată în emisiunea ei, conform Spectacola

SPECTACOLA: Care ar fi întrebarea care ar bloca-o pe Denise Rifai?

Denise Rifai: Nu există așa ceva. Uite, ăsta este un secret pe care ar trebui să îl învețe toată lumea, că nu există întrebare la care să nu avem un răspuns. Putem răspunde orice vrem noi, dar nu există întrebare fără de răspuns.  

SPECTACOLA: Spune-ne ceva despre tine, care îți place la tine dar care nu îți place să recunoști 

Denise Rifai: Ce îmi place mie la mine și chiar recunosc: sunt puțin oameni care știu să poarte parfumurile, iar eu iubesc parfumurile și le port cu plăcere și cred că știu să port un parfum. 

SPECTACOLA:  Ce înseamnă să știi să porți un parfum?

Denise Rifai:  E multă artă. În primul rând, în combinație cu pH-ul pielii tale. Aceasta este combinația cea mai importantă, să știi ce ingrediente îți potențează ție parfumul pielii tale. La mine, o notă ce trebuie să apară în toate parfumurile este trandafirul. Trandafirul poate să apară în structura parfumului, fie ca notă de mijloc, fie ca notă de top, iar la baza întotdeauna trebuie să fie ceva de tip patchouli, adică o bază dură.

Parfumul trebuie să ți se potrivească ție, să te îmbrace pe tine. Să știi să porți un parfum e ceva cu totul aparte, sunt foarte mulți oameni care poartă parfumuri foarte scumpe, dar care nu îi reprezintă sau care pe ei nu miros foarte bine. Nu trebuie să miroși parfumul, trebuie să miroși omul, și mai apoi să aibă o notă a lui, care să te facă să întrebi: Dar cu ce parfum ești dat, ce parfum porți? Mie îmi plac parfumurile lemnoase, dar cu o notă de trandafir și cu note dulci, dar bază să fie lemnoasă, puternice dar firave. 

Întrebarea cu care ar pune-o în încurcătură pe Amber Heard

SPECTACOLA:  Dintre Amber Heard și Johnny Depp cui ai vrea să îi pui 40 de întrebări?

Denise Rifai:  Ei. Să o întreb ce a fost în capul ei, câtă speculă să faci cât încerci să demonstrez contrariul evidenței. E anormal ce a făcut, dar să știi că înțeleg, pentru că, în lumea de astăzi, sunt foarte mulți oameni care câștigă bani din speculă, eu nu știu să fac speculă, niciodată n-am știut să fac speculă. Eu cred că ea a crezut în șansa ei, a crezut că va câștiga.

SPECTACOLA: Cum ai descrie într-un cuvânt colaborarea cu Kanal D?

Denise Rifai:  Foarte frumoasă și firească. A fost probabil un cadou de la Dumnezeu, așa a fost să fie, mă bucur că a existat compatibilitate.

Denise Rifai, adevărul despre SECRETELE invitaților săi: Să nu fim ipocriți

Denise Rifai realizează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Proiectul a devenit un adevărat fenomen, încă de la prima ediție. Personalități de renume s-au așezat în fața jurnalistei și i-au răspuns la cele 40 de întrebări incomode. 
Peste 60 de personalități și-au deschis sufletul în fața jurnalistei, până acum. 

Recent, vedeta a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola, acolo unde a făcut dezvăluiri interesante despre emisiunea ei. Citește continuarea pe Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?