Denis Florin Mihai obține medalia de aur la Europenele Under-23 de la Bucureşti
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Sportivul Denis Florin Mihai a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de lupte Under-23, găzduite de Sala Polivalentă de la Bucureşti, marţi seara, după ce l-a învins în finala cat. 55 kg, la greco-romane, pe armeanul Karapet Manvelian.  

Mihai trecuse, luni, în sferturi pe moldoveanul Leonid Moroz, iar în semifinale s-a impus în faţa ucraineanului Eduard Strilciuk.

În recalificările cat. 87, Patrik Iulian Gordan a fost învins de armeanul Hovhanes Harutiunian, iar la cat. 130 kg, Gean Ali a pierdut în recalificări în faţa azerului Sarhan Mamadov.

La cat. 60 kg, Adrian Daniel Anton a fost învins, la debutul său, în sferturi, de georgianul Dimitri Hacidze, iar Iosif Alexandru Ionescu a cedat în preliminariile cat. 67 kg în faţa lituanianului Adomas Grigaliunas.

În limitele cat. 72 kg, Igor Andrei Botez a fost învins în optimi de azerul Gurban Gurbanov şi va evolua în recalificări, unde îl va avea ca adversar pe croatul Luka Malobabic..

Vasile Daniel Cojoc a pierdut în optimile de finală ale cat. 82 kg în faţa grecului Ilias Pagkalidis, iar Ionuţ Florin Cristinel Goşa a fost învins în optimile cat. 97 kg de ucraineanul Oleksandr Evdokimov.

România participă cu 30 de luptători la competiţie, câte zece la fiecare stil.

Anul trecut, delegaţia României a încheiat Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Plovdiv cu cinci medalii, aurul câştigat de Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg), argintul cucerit de Amina Roxana Capezan (cat. 65 kg), Maria Larisa Niţu (cat. 72 kg) şi Krisztian Biro (cat. 74 kg, lupte libere) şi bronzul obţinut de Denis Florin Mihai (cat. 55 kg, greco-romane), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel