Denis de la The Motans iubește tangoul: “Este foarte ofertant!”
Autor: Dana Popa | Publicat pe: 18 iul 2018, 10:21
WhatsApp
Cântă, compune și este foarte pasionat de muzică. În luna martie a acestui an a lansat și primul său album, „My Gorgeous Drama Queens”, ce conține piesele „August”, Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM” sau „Weekend” - care a fost și melodia anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube. Însă, puțini știu că artistul Global Records, Denis de la The Motans, are și alte talente.  

Deși acum spune că e sigur că a uitat să danseze și că în copilărie nu era foarte încântat de această activitate, artistul povestește că a făcut dansuri sportive, timp de aproape 5 ani, chiar dacă a fost mai degrabă dorința mamei lui.

(oar_w460)

Când eram copil, în clasele primare, am făcut dansuri sportive, la îndemnul mamei. Din clasa întâi până în clasa a V-a am învățat rumba, cha-cha, tango, vals și alte stiluri”, își amintește Denis acea perioadă. 

Acum, totuși, consideră că această experiență i-a prins bine și că aceste lecții au fost importante. „Dansul și acele cursuri mi-au dat un simț al ritmului, m-au ajutat pentru că eu cred că niște părți ale fundamentului muzical și-au lăsat amprenta pentru ce urma să fac mai târziu”.

Dacă ar fi să aleagă un stil de dans care îi place și în prezent, el spune că acesta ar fi oricând tangoul. „Îmi place foarte mult, mi se pare ceva deosebit, are foarte multă pasiune, foarte mult film în el și este și foarte ofertant din punct de vedere al coregrafiei”, spune Denis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?