Demiteri ANAF. Teodorovici: Am avut o discuție. Nimeni nu trebuie să stea liniştit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a făcut mai multe declarații după ce Guvernul a aprobat Fondul Suveran de Ivestiții, discutând și despre posibilele concedieri de personal și demiterile de la conducerea ANAF, vehiculate.

"Am văzut şi eu în presă. Este un subiect depăşit pentru că am avut o discuţie cu colegii din sindicate, săptămâna trecută, la Brașov, şi lucrurile sunt în regulă. Singurul meu mesaj a fost de susţinere a întregii echipe ANAF, sprijinul în ceea ce privește modernizarea cu sistem IT, servere, computere de lucru și orice altă nevoie au colegii din sistem. Am cerut, în schimb, un lucru important: ca legea să fie aplicată, respectul faţă de contribuabili, o colectare mai bună, reducerea diferenței de TVA. Lucrurile s-au clarificat între sindicat şi Ministerul de Finanţe", a declarat Eugen Teodorovici.

Cât despre demiterile la nivelul conducerii ANAF, Teodorovici a afirmat: "Nu ştiu dacă cineva trebuie să stea vreodată liniştit într-o astfel de funcţie care implică responsabilităţi importante".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel