DEMITERE Arafat. Chirieac, către Vela: Lăsați această chestiune de doi bani!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Raed Arafat FOTO AGERPRES
Raed Arafat FOTO AGERPRES
Analistul politic Bogdan Chirieac a avut un schimb de replici cu ministrul Marcel Vela pe tema demiterii lui Raed Arafat.

Marcel Vela a anunțat la România TV că se va face un audit care va verifica activitatea lui Raed Arafat în cadrul MAI, precizând ironic că „dacă opinia publică și comentatorii doresc, eu pot să retrag auditul. Pe Raed Arafat îl punem sfânt în toate bisericile să nu îl controleze nimeni. Lăsați-mă să îmi fac treaba”, a spus ministrul Vela, la România TV.

Ulterior, ministrul Vela a continuat și a precizat că dacă „domnul Chirieac și alți mari suporteri doresc ca domnul Arafat să nu fie controlat de nimeni, votăm asta în Parlament”.

„Lăsați această chestiune de doi bani! Adică Arafat e ”un hoț nenorocit” iar noi, alți ”hoți nenorociți” vă împiedicăm pe dumneavoastră, pe cavalerul dreptății venit pe un cal alb zilele trecute să îl arătați așa cum e el”, i-a replicat analistul politic Bogdan Chirieac, pe același ton ironic.

Anterior, Chirieac l-a întrebat pe ministrul Vela dacă MAI nu face audit anual, dar, totuși, se pare că „brusc Arafat e problema”. „Omul acesta a făcut ceva bun pentru țara asta”, a mai punctat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel