Demisionează Dragomir? Ce le transmite fanilor aflați în greva foamei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a vorbit, marți, despre fanii rapidiști aflați în greva foamei de șase zile. Președintele LPF a dezvăluit dacă va demisiona din funcție în urma protestului extrem și le-a transmis un mesaj suporterilor din Giulești: "Să meargă acasă să mănânce, că se îmbolnăvesc".

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal susține că nici nu-i trece prin cap să demisioneze, pentru că nu se simte vinovat pentru situația Rapidului.

Vezi și: Mesajul lui Mircea Sandu pentru fanii rapidiști aflați în greva foamei

"Eu am încercat să ajut Rapidul în mai multe rânduri, dar legal, regulamentar. Altfel, riscăm iar să ajungem pe la... cine ştie unde (n.r. DNA).

Îi sfătuiesc pe cei care stau în greva foamei să înceapă să mănânce, că nu e sănătos... se îmbolnăvesc şi noi... «Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă». Dacă aş fi vinovat mi-aş da demisia, dar nu sunt vinovat. Ei să fie supăraţi pe cei care au dus echipa în această situaţie. Noi ce vină avem? Liga a vrut să ajute Rapidul, repet! Nici nu mă gândesc să merg să vorbesc cu fanii Rapidului. Ce, sunt nebun? Nici ca idee nu mă gândesc. Dacă mă simt nevinovat, de ce să mă duc?", a declarat Dumitru Dragomir într-o conferinţă de presă, citat de prosport.ro.

Vezi și: Suporterii echipei Rapid intră în greva foamei. Ce solicitări au

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel