Demisie Ţuţuianu. Codrin Ștefănescu, scandal la RTV: Doamne fereşte!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Demisia ministrului Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a fost acceptată de prim-ministrul Mihai Tudose. Marţi seară, în platoul România TV, a fost discutat subiectul, printre invitaţi aflându-se Codrin Ştefănescu şi Radu Cristescu.

Codrin Ştefănescu a spus că „este regratabil la ce s-a ajuns". „Lipsa de comunicare, aici se ajunge. După cum ştiţi, la Constanţa, Liviu Dragnea a fost foarte ferm în privinţa aceasta, legat de comunicarea între Guvern – grupurile parlamentare - cele două partide PSD şi Alde. Ministrul Ţuţuianu, pe care îl apreciez, cred că a aflat de la presă ce au postat colegii lui subalterni pe site-ul ministerului. (...) Trebuia Ţuţuianu să spună: cine a pus pe site-ul ministerului, de la ce departament? OUT. Nu faceţi aşa ceva, în primul rând informaţi ministrul", a spus Codrin Ştefănescu.

Ulterior, a urmat un schimb de replici între el şi Cristescu, care a spus că „s-au certat de la banii de comisioane. Dragnea, Tudose, Ţuţuianu". „Doamne fereşte”, a replicat Ştefănescu.

Replicile dintre cei doi s-au suprapus, iar la un moment dat, Codrin Ştefănescu a spus: „Dacă ţipaţi, nu vă mai explic”.

Într-un final, moderatorea a avut o replică ironică, spunând: Vă mulţumesc, sunteţi foarte politicoşi."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel