Demisie din PNL. Iulian Bîca părăseşte grupul senatorilor liberali
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Demisie din PNL. Iulian Bîca părăseşte grupul senatorilor liberali / Foto: Facebook Iulian Mihail Bîca
Demisie din PNL. Iulian Bîca părăseşte grupul senatorilor liberali / Foto: Facebook Iulian Mihail Bîca
Iulian Bîca anunță că părăseşte grupul senatorilor PNL.

Senatorul Iulian Bîca, ales în Circumscripţia electorală nr. 39 Vaslui, a anunţat luni, în plen, că părăseşte grupul senatorilor PNL şi că va activa ca independent, transmite Agerpres.

"Ţin să vă aduc la cunoştinţă că începând de astăzi (n.r. luni) am părăsit grupul PNL şi voi activa în calitate de senator independent", a spus Bîca, de la tribuna Senatului.

Iulian Bîca: Punct! Și de la capăt! 

Ulterior, acesta a făcut anunțul și pe pagina sa de Facebook.

"Punct! Și de la capăt! Astăzi, am anunțat în plenul Senatului că mă dezafiliez de la grupul PNL și că voi activa ca senator neafiliat. Voi prezenta mai multe detalii în conferința de presă pe care o voi organiza joi", a scris Iulian Bîca pe pagina sa de Facebook.

Iulian Mihail Bîca a fost ales senator în Circumscripția electorală nr. 39 VASLUI, în data de 06.12.2020 din partea Partidului Național Liberal, și validat în data de 21.12.2020.

Potrivit cdep.ro, senatorul Iulian Bîca acesta a avut doar o luare de cuvânt, în cadrul ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului din 15 iunie 2023. Acesta a avut până acum 108, din care 37 au fost promulgate ca legi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel