Demi Moore, lăsată fără banii de pe card
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Demi Moore
Demi Moore
Demi Moore a fost victima unei escrocherii, fiind păgubită de o sumă importantă de bani. 

Averile celebrităţilor sunt o atracţie pentru hoţii versaţi, iar cea mai recentă victimă a fost Demi Moore, căreia un escroc i-a sustras o mare sumă de bani de pe cardul bancar, reuşind să păcălească instituţia care administrează finanţele actriţei, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia. 

Individul a declarat că a pierdut cardul, prin urmare a solicitat băncii unul nou. Când serviciul de transport a trimis cardul la adresă, acesta l-a interceptat înainte de a ajunge la destinaţie. Odată intrat în posesia cardului, el a făcut mai multe cumpărături din magazine de lux din Los Angeles. 

Timp de două săptămâni, cât s-a aflat în posesia cardului, el a cheltuit 154.000 de euro. Când Demi Moore şi-a dat seama că ceva dubios se întâmplă în conturile sale, actriţa a avertizat poliţia, iar escrocul a fost prins cu ajutorul camerelor de filmare. Poliţia l-a arestat pe David Matthew şi l-a trimis la închisoarea din comitatul Los Angeles. Vestea a liniştit-o pe actriţă, care s-a confruntat cu mai multe probleme, nefiind singurul furt căruia i-a căzut victimă în ultimele luni. 

Actriţa a avut parte de multe neplăceri în ultimul an, aşa cum a mărturisit în emisiunea prezentată de Jimmy Fallon, unde a dezvăluit că a fost nevoită să apară într-un proces, în cazul tânărului găsit mort în piscina ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel