Urmărește emisiunea live
Demi Lovato: Termenul 'alien' este ofensator pentru 'extratereștri'. Ar trebui să fie numiți 'ETs'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Demi Lovato: Termenul 'alien' este ofensator pentru 'extratereștri'. Ar trebui să fie numiți 'ETs'
Demi Lovato: Termenul 'alien' este ofensator pentru 'extratereștri'. Ar trebui să fie numiți 'ETs'
Demi Lovato a declarat că termenul 'alien' este ofensator pentru extratereștri, care ar trebui numit ET. 

Demi Lovato, care a spus în luna mai că este o persoană non-binară și că își schimbă pronumele în ei/ele sau lor, afirmă că ”alien” este un 'termen ofensator' și că 'ETs' ar trebui folosit pentru 'extratereștri', potrivit unui interviu acordat PEDESTRIANtv, scrie Daily Mail.

'Cred că trebuie să nu le mai spunem 'alien' pentru că este un termen disprețuitor pentru orice', a spus Lovato. 'De aceea îmi place termenul 'ETs'!', a adăugat Lovato.

'Neidentificat cu Demi Lovato'

Vedeta promovează în prezent noul show 'Neidentificat cu Demi Lovato', într-un documentar în patru părți despre subiectul OZN-uri și extratereștri, pe platforma Peacock. 

Cu toate acestea, Lovato ar putea dori să vorbească cu șefii de la Peacock, deoarece în descrierea oficială a emisiunii, extratereștrii sunt numiți 'alien', mai precizează sursa citată.

Editorul interviului a scris chiar și o notă, afirmând 'Conform instrucțiunilor lui Demi, ne-am abținut să folosim cuvântul 'Aliens - n.red extratereștri' în acest articol, deoarece este un termen jignitor, indiferent la cine îl direcționați'.

Lovato a adus în discuție termenul ca fiind ofensator atunci când a fost întrebată care sunt unele dintre cele mai greșite concepții despre extratereștri.

Demi Lovato, persoană non-binară

Amintim faptul că actriţa și cântăreața americană Demi Lovato i-a anunţat pe admiratorii ei din lumea întreagă că este o persoană non-binară şi că va folosi de acum înainte pronumele they/them (ei/ele sau lor).

Persoanele non-binare nu se identifică drept bărbaţi sau femei şi au tendinţa de a nu se conforma normelor asociate niciunuia dintre cele două genuri.

Astăzi este o zi în care sunt foarte fericită să împărtăşesc mai multe lucruri din viaţa mea cu voi toţi. Sunt mândră să vă anunţ că mă identific drept non-binară şi că îmi voi schimba în mod oficial pronumele în they/the', anunţa vedeta americană, în luna mai, într-un mesaj video publicat miercuri pe Twitter.

Artista a mai spus că a ajuns să îşi înţeleagă identitatea de gen după ce a petrecut o perioadă 'de vindecare şi de introspecţie' anul trecut. 'Simt că asta reprezintă cel mai bine fluiditatea pe care o resimt în exprimarea genului meu", a adăugat Demi Lovato în acelaşi mesaj online.

Cântăreaţa a mai spus că încă 'mai are de învăţat pentru a deveni ea însăşi' şi că nu se consideră 'un expert sau un purtător de cuvânt' pentru acest subiect. Ea va sta de vorbă cu alte persoane non-binare într-un serial video despre identitatea de gen. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel