Delta Văcărești, NOI "specii speciale de țânțari" în Capitală. Bucureștenii, în PERICOL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În București, Capitala României, oamenii se luptă cu mai multe"specii speciale de țânțari". 

Se întâmplă în Sectorul 4 acolo unde se află Delta Văcărești, o bombă ecologică pentru oameni. Primarul Daniel Băluță a tras un semnal de alarmă, la interviurile DC News Live, privind această situație cumplită pentru bucureșteni.

"Vă spun un lucru pe care nimeni nu îl aduce în discuție. ONG-urile ar trebui să ia act de acest subiect și să acționeze ca atare. Avem Delta Văcărești. Această entitate are un guvernator de un an. Acel guvernator, în atâtea luni, nu a făcut nimic", a zis primarul Daniel Băluță la DC News Live.

Delta Văcărești este un generator de țânțari și șobolani.

"Avem niște 'specii speciale de țânțari' care vin în acea zonă. Problema este că punem în pericol sănătatea cetățenilor. Pentru noi este dramatic ce se întâmplă. Atrag atenția guvernatorului Deltei Văcărești să ia măsurile care se impun. Este o entitate separată de noi", a mai zis Daniel Băluță.

[citeste si]

Amintim că ecologiștii au băgat în București un focar de țânțari și șobolani și anume Delta Văcărești, devenită parc natural. Vorbim despre 200 de hectare de 'maternitate' pentru țântari și despre șobolanii din stufăriș. Ecologiștii au făcut o zonă națională protejată astfel încât să nu se poată da cu raticid pentru șobolani și nici cu DTT pentru țânțari. Șobolanii se duc pe caseta colectoare a Dâmboviței, din care se ramifică instalațiile de canalizare, până la etajul 4 în orice bloc din București. 

Vedeți aici răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel