Delia spune că poate fi mamă, la un moment dat. Când ar putea avea un copil. "Doar proștii sunt consecvenți"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video Facebook Delia
Captură video Facebook Delia
Delia a făcut noi declarații după ce a spus că nu își dorește copii.

Delia a făcut noi declarații după ce a spus că nu își dorește copii, afirmând că nu are nevoie să fie apărată pentru că a fost sinceră și a spus ceea ce gândește. În plus, cântăreața a explicat că oamenii au înțeles greșit atunci când i-au luat afirmațiile mot a mot și au crezut că ea chiar nu face copii pentru că sunt prea mulți oameni pe pământ. De fapt, din mesajul inițial al Deliei se înțelegea clar că aceasta este ironică fiind iritată de faptul că primește această întrebare foarte des, dar se pare că unii au preferat să înțeleagă ce au vrut.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videourile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să îmi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări. Nu trăim în povestea slujitoarei. Adică am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală? Am voie să fac asta, pot?

Delia: Eu nu am vorbit în numele umanității, eu nu am dat sfaturi în a face sau nu copii

Eu nu am vorbit în numele umanității, eu nu am dat sfaturi în a face sau nu copii. Fiecare să facă ce-și dorește, ce simte, ce iubește, eu am vorbit despre mine. Eu doar am răspuns întrebărilor inconfortabile și de nesuportat, atât am făcut. Da doar nu crede cineva că principalul motiv pentru care eu am zis că nu vreau să fac copii e pentru că suntem mulți. Adică nu, efectiv nu cred că ați înțeles așa mot a mot, că eu nu vreau să fac pentru că deja suntem mulți și mă sacrific eu, nu, nu este cazul. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și primesc același gen de tratament, ca să spun așa. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să încerc să fiu creativă și să vin cu chestii noi, nu știu, am să răspund tot felul de tâmpenii pentru că efectiv ajungi la disperare, adică nu poți să trăiești în teroarea asta, nu merită nimeni chestia asta", a spus Delia într-un story pe Facebook.

Delia admite faptul că la un moment dat și-ar putea dori copii: Doar proștii sunt consecvenți

În același timp, Delia a dat de înțeles că s-ar putea ca la un moment dat să își schimbe părerea și să vrea să facă un copil, doar că momentan nu simte asta. Prin urmare cântăreața spune că este posibil să devină mamă cândva, dar nu acum.

"A, și să nu uit, e foarte important, eu vorbesc despre ce simt acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am altă părere despre ce aș vrea sau nu să fac. În momentul ăsta asta simt acum și probabil, alimentată de extra mega multe întrebări voi răspunde mai ironic și mai acid, dar mă pot răzgândi oricând, ăsta ar fi cel mai mare troll. Da, nu, glumesc, nu e troll, dar cum era vorba aia că doar proștii, boii sunt consecvenți", a mai spus Delia.

"Ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi"

În urmă cu doar câteva zile, Delia Matache a spus de ce nu își dorește copii, subiect care a creat o mulțime de controverse.

"De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a spus Delia pe TikTok.

"Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații?” a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel