Delia și Loredana, sărut pe scena iUmor. Momentul care l-a șocat pe Mihai Bendeac: Pupatul ăsta o să fie istorie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Loredana Groza și Delia s-au sărutat pe scena de la iUmor.

Loredana Groza și Delia sunt două dintre cele mai mari artiste ale țării și de-a lungul timpului s-a crezut că cele două sunt rivale.

În ediția de miercuri seara a emisiunii iUmor de la Antena 1, cele două artiste au demontat toate zvonurile și au demonstrat că nu au motive pentru care să nu se înțeleagă. Cele două vedete au fost protagonistele unui gest extrem care i-a șocat atât pe telespectatori, cât și pe producătorii emisiunii și pe colegii de la masa juriului ai Deliei, Mihai Bendeac și Cheloo.

Mai exact, aseară a avut loc Gala Premiilor iUmor, moment în care mai multe vedete au venit în emisiune pentru a-i premia pe jurații emisiunii la diverse categorii în diferitele momente pe care le-au avut de-a lungul jurizărilor.

Mihai Bendeac, provocare pentru Loredana. "Sper să câștig ca să mă pupi"

Dornic să ia premiul, mai ales pentru faptul că-l primea de la Loredana Groza, Mihai Bendeac a lansat o provocare indecentă. 

"Mamă, văd în realitate oamenii de la televizor! Eu sper să câștig ca să mă pupi", a spus Mihai Bendeac când a văzut-o pe Loredana Groza pe scena de la iUmor.

"Sper să câștige cine vreau eu", a completat Loredana Groza.

Imediat după asta, artista a anunțat că Delia este câștigătoarea premiului pentru "cea mai bună jurizare", spre marea supărare a lui Mihai Bendeac. 

Delia și Loredana Groza, sărut pe scena iUmor

Încă lucrurile nu au rămas așa, pentru că în momentul în care Delia s-a dus să-și ia premiul de pe scenă, s-a întâmplat momentul ciudat, cel în care s-au sărutat fără nicio ezitare, nu de una, ci de două ori. 

Momentul nu a fost trecut cu vederea de Mihai Bendeac, care nu se aștepta la așa ceva dat fiind faptul că el săruta de obicei invitații sau concurenții de pe scenă. 

(Vezi imaginea în GALERIA FOTO)

Mihai Bendeac, șocat. "Ăsta a murit, s-a ofilit"

"Era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie" a declarat Șerban Copoț legat de reacția lui Mihai Bendeac.

"Ăsta a murit, s-a ofilit. Pupatul ăsta o să fie istorie și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a spus Delia.

"Îți dai seama, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza", a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza. Răspunsul divei, viral

Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza pe rețelele de socializare, iar răspunsul celebrei artiste nu a întârziat să apară. 

"Vrei să fii soția mea?", a scris Mihai Bendeac într-un comentariu pe pagina artistei.

Ca să fie sigur că marea lui întrebare nu se pierde printre numeroasele mesaje pe care vedeta le primește de la fani, actorul a făcut un screenshot și a încărcat imaginea pe InstaStory, unde a etichetat-o pe Loredana Groza și a mai adăugat: "Lori, mă vrei?".

La doar câteva minute după ce i-a văzut postarea, cântăreața a republicat captura de ecran a actorului și i-a răspuns: "Mai întrebi?"

"Trebuie să-mi anunț familia. Chem un echipaj SMURD să fie aici în caz de ceva", a continuat Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel