Urmărește emisiunea live
Deian Sorescu, aproape de transferul la FCSB. Cine ar putea pleca de la roş-albaştri
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Deian Sorescu
Facebook Deian Sorescu
Ioan Becali anunţă că Deian Sorescu este foarte aproape de a semna pentru FCSB. Acesta ar urma să vină sub formă de împrumut de la Rakow, dar cu opţiune de transfer definitiv. 

”Deian e foarte aproape de un transfer la FCSB. Ambele părți sunt de acord. Problema e între cluburi, care încă mai discută. FCSB vrea o cedare gratis, ceilalți vor ceva pe aceste cinci luni. Am vorbit cu Gigi.

Jucătorul nu vrea să meargă decât la FCSB, chiar dacă ar mai avea alte oferte. Pentru că FCSB-ul e echipa care îl poate relansa definitiv la echipa națională”, a spus Ioan Becali, la Liga Digisport.

De ce pleacă Sorescu de la Rakow 

”Mi-a spus că antrenorul din Polonia l-a folosit și ca fundaș central, jucând cu trei fundași pe linia de fund. Lucrul ăsta nu poate să-l facă. E puțină discuție între el și antrenor, dar bine că s-a ivit posibilitatea asta să revină în fotbalul românesc.

Gigi Becali nu vrea să dea bani pe el, să-i facă o opțiune, chiar și mai mare decât cere clubul polonez. Dar vrea să fie convins de valoarea lui”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

În acest sezon, Sorescu a jucat de 15 ori pentru polonezii de la Rakow, a înscris de 2 ori şi a dat o pasă decisivă. 

Cine ar putea pleca de la FCSB, odată cu venirea lui Sorescu 

"Olaru e un nume de care se vorbește. Mare ar fi bucuria mea să se transforme într-o realizare chiar acum, în ianuarie. Ar fi ideal să se transfere acum, pentru că anii trec, el se duce spre 25 de ani.

E un jucător care merită, datorită faptului că se adaptează, nu face pauze, nu se plimbă pe teren, aleargă tot timpul. E adevărat, are spirit de sacrificiu, e devotat interesului echipei.

Într-adevăr, clubul trebuie să primească banii pe care îi dorește pe el. Vom vedea", a mai spus Ioan Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel