UPDATE: INCIDENT la aeroportul Coandă. ZERO distanțare Covid-19 după panica pasagerilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alertă la Aeroportul Henri Coandă din Capitală!

Alertă pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, după ce, în zona de îmbarcare, s-a produs o degajare de fum de la un tablou electric.

Pompierii Aeroportului Henri Coandă au intervenit, duminică seară, într-o cameră tehnică din zona de îmbarcare, unde s-a produs o degajare de fum la un tablou electric.

În zona apropiată camerei tehnice afectate nu se aflau pasageri, dar, din motive de siguranță, o parte din pasagerii aflați în terminal au fost conduși într-o altă zonă, până la evacuarea completă a fumului, au anunțat reprezentanții aeroportului.

UPDATE 3: Pasagerii au fost lăsați să iasă din avioane. Urmează controlul pașapoartelor, însă, după panica produsă, nu s-a mai ținut cont de distanțare, în contextul măsurilor luate pentru combaterea pandemiei COVID-19. Timpul de verificare va fi de cel puțin 50 de minute. 

3. -imagine fara descriere- (henri_coanda_aglomeratie_90352400.jpg)

4. -imagine fara descriere- (henri_coanda_aglomeratie_90052600.jpg)

UDATE 2: Incendiul a fost stins. În Aeroportul Henri Coandă, la această oră, sunt toate geamurile deschise pentru evacuarea fumului.

UPDATE 1:  Conform unor surse DCNews, pasagerii nu sunt lăsați să coboare din avioane deoarece ruta de debarcare este pe lângă zona incendiului. Prin urmare, a fost blocată atât îmbarcarea, cât și debarcarea pasagerilor. Fluxurile ar trebui separate total, fără interferențe prin zone tampon. Se poate vorbi despre o greșeală legată de concepția arhitecturală a aeroportului.

2. -imagine fara descriere- (henri_coanda_alerta_1_august_45418500.jpg)

Sursă imagini: DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel