DEFINITIVAT 2020, edu.ro. Subiecte și BAREME! Află AICI ce ai făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro!  Proba scrisă a examenului național de definitivare în învățământ se desfășoară astăzi, de la ora 10:00, în 42 de centre de examen. 

DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro! 6.776 de candidați au fost admiși din 7105, la 95 de discipline de examen. 

DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro!  Subiectele precum și baremele de evaluare sunt asigurate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Acestea se afișează după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro și la avizierele centrelor de examen.

DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro! Primele rezultate vor fi afișate în data de 29 iulie în centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro.

DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro!  Contestațiile se depun la centrele de examen, conform calendarului aprobat, în zilele de 29 iulie, după afișarea rezultatelor, și pe 30 iulie, până la ora 12:00.

DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro!  Rezultatele finale se afișează la centrele de examen și pe site-ul anterior menționat, în data de 4 august 2020.

DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro!  Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care trebuie să fie de cel puțin 8 (opt) pentru promovarea examenului, conform Ministerului Educației. 

DEFINITIVAT 2020, subiecte și BAREME pe edu.ro!  Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, și obiectivul acestui examen național.

Subiectele și baremele se afișează AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel