Defecţiune la metrou, 19 septembrie. Revoltă în rândul călătorilor: Habar nu au să gestioneze astfel de situaţii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
METROU
METROU
O defecţiune tehnică la metrou produsă joi seara, pe Magistrala Berceni - Pipera a provocat întârzieri în circulaţia trenurilor şi, implicit, aglomeraţie în staţii. 

 Joi seara s-a produs o defecţiune la metrou, pe Magistrala Berceni - Pipera. Metrorex a informat că "Astăzi (joi, n.r.) la ora 18:20, urmare a unei scăderi de tensiune în calea de rulare în staţia de metrou Piaţa Victoriei se circulă pe un singur fie între Piaţa Romană şi Pipera", lucru care a provocat întârzieri în circulaţia trenurilor şi aglomeraţie în staţii.

Iată ce ne-a scris o cititoare care a fost nevoită să aştepte zeci de minute în staţie: 

"Legat de incidentul de la metrou de astăzi: după ce am stat 50 de minute să aşteptăm, la Pipera, fiind plimbaţi de la un peron la altul, unul dintre vatmani ne-a spus că metroul în care eram urcaţi deja de 15 minute se retrage din circulaţie, pentru a ne face să ne dăm jos, ca mai apoi, tot acelaşi metrou să plece. Vatmanul si paznicul sfrijit (unul singur era) râdeau pur şi simplu de oameni, minţindu-i că se retrage, ulterior urcând în același metrou. A stat şi paznicul în cabina vatmanului, nemaiavând curaj să iasă. Pe scurt, Metrorex chiar şi-a bătut joc de oameni şi nu au habar deloc în a gestiona situaţiile de criză."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel