Declarații ZGUDUITOARE. Cum arată tânără împușcată în ochi de pistolarul din Militari
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

În urmă cu o săptămâna, într-o sâmbătă neagră, viața i se schimba brusc. Daniela Sânziana Bârzu a fost împușcată în ochi în plină stradă de un interlop cunoscut în Capitală pentru agresivitatea sa.

[caption id="attachment_395086" align="aligncenter" width="573"] Cristi Marin alături de Daniela, înainte de tragedie[/caption]

Tânăra – care odinioară era toată numai în zâmbet – și-a pierdut ochiul, dar speră că vinovatul să plătească pentru această tragedie.

[caption id="attachment_395087" align="aligncenter" width="570"] Tânăra și-a pierdut ochiul drept[/caption]

Cristi Marin, prieten de-al tinerei, a postat o imagine cu puternic impact emoțional în care Daniela apare cu semnele violenței pe chip. Acesta a scris și un mesaj emoționant despre tânara împușcată în ochi. Ea este Dana, prietena mea. Pe 22 noiembrie am vorbit cu ea ultima oară și pe 23 s-a întâmplat nenorocirea din cartierul Militari. Ea este cea în care s-a tras și a incercat să-și apere tatăl cu prețul vietii. Curajul ei este de APRECIAT!!! A rămas fără un ochi, din păcate. Acel NENOROCIT merită să PUTREZEASCĂ în PUȘCĂRIE!!! Port de arma ilegal, fără permis. Am vorbit cu ea la telefon, m-a simțit că sunt agitat și a încercat ea să mă scoată din stare, nu eu pe ea. Trăiește cu speranța de a mai vedea... Îi doresc însănătoșire grabnică și visul ei să i se îndeplinească!!! Daniela Sinziana Borz = Eroi au fost, eroi sunt înca! Are doar 23 de ani, nu 25. Nascută în 03-05-1990", a notat Cristi Marin pe Facebook.

De la ce a pornit scandal

Scandalul dintre Daniela Sânziana Bârzu şi pistolar a început după ce tânăra s-a luat la harţă cu două cliente ale unui supermarket pentru că ar fi intrat în faţa. Femeile au chemat în ajutor pe fratele uneia dintre ele care i-a tras un glonţ în cap victimei. Fata nu se poate împăca cu gândul că și-a pierdut ochiul. Vrea să se facă dreptate și își dorește ca Mihai Chiriță să plătească pentru răul făcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel