Șeful Fiscului a declarat, pentru HotNews, că unii consultanți fiscali ai mediului privat "încearcă să reglementeze prin diverse presiuni activitatea Fiscului, atacând exact măsurile care au condus la diminuarea evaziunii fiscale".
"Dacă mă întrebați însă de previziunile legate de 2016, pot să vă spun că vom avea aceleași rezultate doar dacă presiunile și acțiunile diverselor grupuri de interese private, adunate în coaliții sau plantate prin diverse funcții publice, nu vor avea câștig de cauză în cadrul luptei purtate in prezent pentru slăbirea capacității adminstrative a ANAF", a declarat Gelu Diaconu, pentru sursa citată.
"Măsurile pe care le-am adoptat și care ne-au adus o creștere de două cifre inclusiv în zona TVA colectată, sunt vizate cu precădere de persoane care se află într-o situație cel puțin imorală. Aceea de consultanți fiscali ai mediului privat care încearcă să reglementeze, prin diverse presiuni, activitatea Fiscului din România, atacând exact măsurile care au condus la diminuarea evaziunii fiscale", mai spune seful Fiscului. .
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați