Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali, în închisoare
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Gigi Becali a identificat soluția care-i va reduce pedeapsa pe care o ispășește la Penitenciarul Jilava, după ce Judecătoria Sectorului 5 a respins, marţi, cererea de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis.

Potrivit România TV, Gigi Becali şi-a mandat avocaţii să facă demersurile pentru a-şi putea continua studiile universitare întrerupte în 2007.

Gigi Becali a urmat în perioada 2005-2007 cursurile de zi ale Facultății de Drept a Universităţii Ecologice, pe care le-a abandonat, însă, în anul III, motivul oficial fiind lipsa timpului, întrucât obligaţiile politice, sportive şi de afaceri nu sufereau amânare.

Nutrind speranța că, ulterior, va obţine o reducere a pedepsei de trei ani de închisoare, Gigi Becali vrea din nou la școală, informația fiind confirmată de unul din avocații finanțatorului echipei Steaua, Bogdan Bărbuceanu.

"Am avut o discuţie cu profesorul Mircea Duţu de la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii Ecologice, unde domnul Becali a făcut primii doi ani, pentru ca el să-şi continue studiile. Poate să studieze de la distanţă. Se poate prezenta la examene, în măsura în care i se va permite să părăsească penitenciarul, dar poate susţine examen şi în cadrul penitenciarului. Aceste studii ajută la o eventuala cerere de reducere a pedepsei, fac dovada unei bune conduite în interiorul penitenciarului", a declarat Bogdan Bărbuceanu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel