Instanța Supremă, decizie pentru Remus Truică și Prinţul Paul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Reţea de bordeluri în Londra. Români, ani grei de închisoare
Reţea de bordeluri în Londra. Români, ani grei de închisoare
Prinţul Paul şi omul de afaceri Remus Truică, judecaţi sub control judiciar în dosarul privind retrocedarea Fermei Băneasa, rămân cu obligaţia de nu părăsi teritoriul României, în urma deciziei luată marți de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Instanţa a admis contestaţia procurorilor la hotărârea Curţii de Apel Braşov prin care era ridicată măsura controlului judiciar pentru Remus Truică şi Paul al României. Totuşi, judecătorii au fost de acord cu ridicarea aceleiaşi măsuri pentru Dan Andronic.

Judecătorii "desfiinteaza in parte incheierea atacata numai in ce priveste dispozitia referitoare la modificarea măsurii preventive a controlului judiciar instituit fatabde inculpatii Truica si Paul privind inlaturarea obligatiei acestora de a nu parasi limita teritorială a României decat cu încuviințarea prealabila a organului judiciar in fața caruia se afla dosarul", se arată în minuta încheiată la finalul şedinţei de judecată, scrie România TV.

"Menține masura preventiva a controlului judiciar cu toate obligațiile impuse inculpaților Truica si Paul inclusiv obligarea acestora de a nu parasi limita teritorială a României", potrivit documentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel