România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 24 noi 2019 / 21:30
Decapitări la PSD după ce Dăncilă a pierdut alegerile. Firea, anunț
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea a făcut declarații după ce Viorica Dăncilă a pierdut în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Din punctul meu de vedere, nu (n.r. după ce a fost întrebată dacă va fi agitație în interiorul PSD). Deși, uneori, sunt caracterizată ca fiind o persoană conflictuală, eu doar mă apar. Răspund, dar niciodată nu atac. Cred că trebuie să fim maturi, să vedem exact unde s-a greșit, cum s-a greșit. Să îmbunătățim dialogul cu cetățenii”, a spus Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

De asemenea, după ce a fost întrebată dacă sunt pregătite „decapitări la PSD”, a răspuns astfel: „Dacă este să analizăm ultimii ani din istoria noastră recentă, cel puțin noi, să spunem cei mai tineri în politică, am regretat anumite momente politice care nu prea ne-au adus cinste. Și anume: dacă un lider politic obținea un scor extraordinar sau pierdea anumite alegeri, noi, în loc să vedem de ce s-a obținut acel scor, să îmbunătățim relația noastră cu românii, să corectăm ceea ce se consideră a fi greșit, am venit să ne luptăm între noi. Nu cred că a fost de fiecare dată o atitudine corectă, dimpotrivă!”

Exit poll-ul Curs-Avangarde, pentru ora 19.30, arată că în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a obținut 64,8%, în timp ce Viorica Dăncilă a primit 35,2%. Eșantionul construit pentru exit poll nu a inclus secții de votare din străinătate.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro