Debut de FOC în Liga a II-a. Ce a pățit Gabi Tamaș la primul meci pentru Universitatea Cluj în confruntarea cu Aerostar Bacău
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
gabi tamas
gabi tamas
FC Universitatea Cluj a debutat cu o victorie în nou ediţie a Ligii a II-a de fotbal, 1-0 cu nou-promovata CS Aerostar Bacău, luni, în deplasare. 

Unicul gol al partidei a fost marcat de Dorin Goga (36 ani), intrat la pauză. Aerostar a fost aproape de a smulge egalarea, dar Cătălin Vraciu a trimis mingea în bară în ultimele secunde de joc (90+6).

Căpitanul Universităţii, Gabriel Tamaş, s-a autoaccidentat la piciorul stâng la un şut de la distanţă şi a fost înlocuit în min. 80 cu Tudor Telcean.

Rezultatele primei etape:

Sâmbătă

CSM Slatina - AFC Dunărea 2005 Călăraşi 0-1

ACS Fotbal Comuna Recea - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 0-1

ASU Politehnica Timişoara - CS Mioveni 0-0

AFC Unirea 04 Slobozia - AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele 1-0

SCM Gloria Buzău - CS Concordia Chiajna 1-1

Duminică

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu - FC Rapid Bucureşti 1-3

Luni

CS Aerostar Bacău - FC Universitatea Cluj 0-1

Marţi se joacă meciul FC Petrolul Ploieşti - AFC Farul Constanţa (Stadion Ilie Oană - Ploieşti, 19:30). CSM Reşiţa stă în prima etapă. Partidele FC Metaloglobus Bucureşti - CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi FC U Craiova 1948 - Ripensia Timişoara au fost amânate de Federaţia Română de Fotbal din cauza unor cazuri de infectare cu coronavirus în loturile echipelor Pandurii, respectiv U Craiova, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel