La mulți ani, Alexandru Repan!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp
Alexandru Repan în Efecte colaterale de Alexandru Popa. Foto Ciprian Duica
Alexandru Repan în Efecte colaterale de Alexandru Popa. Foto Ciprian Duica
De ziua lui, Maestrul Alexandru Repan lansează un nou proiect: Cafeneaua literar-artistică.  Astăzi, 26 februarie, Maestrul Alexandru Repan împlineşte 77 de ani. Cunoscut publicului pentru zecile de roluri de teatru şi film pe care le-a interpretat până acum, el poate fi văzut în continuare pe scena Teatrului  Nottara,  unde joacă în spectacolele:  Vizitatorul  de Eric-Emmanuel Schmitt,  Aniversarea  de Thomas Vinterberg și Mogens Rukov şi  Efecte colaterale  de Alexandru Popa.

Mai mult, din 2 martie, marele actor lansează un proiect inedit, prin care publicul bucureştean poate fi mai aproape ca niciodată de el şi de invitaţii săi: o cafenea literar-artistică ce îşi propune să creeze o atmosferă boemă, în spiritul unei „proze şi poezii vii peste timp care vorbeşte de la sine”, după cum declara însuşi maestrul Repan. Acest proiect face parte din iniţiativa Teatrului Nottara de a promova o operă literară mai puţin cunoscută publicului larg, dar mai provocatoare, într-un mod artistic, şi va avea loc la CafeNott (Teatrul Nottara, etajul 1).

La masă cu Ion Minulescu, George Topârceanu şi actorii Teatrului Nottara!

„Teatrul Nottara s-a gândit să vă ofere un altfel de spectacol într-un altfel de spaţiu. Vom sta la mese, vom degusta un pahar de vin alb, un pahar de vin roşu sau poate un ceai sau o cafea, în compania unor versuri clasice şi contemporane a unei proze mai puţin cunoscute de Ion Luca Caragiale, a unor dramaturgi uitaţi în ultima vreme: Mihail Sebastian, Horia Lovinescu, Fănuş Neagu, Ion Băieşu şi alţii. 

 

Alexandru Repan în Aniversarea

 

Cafeneaua noastră se va deschide pe 2 martie când vă aşteptăm împreună cu Ion Minulescu, George Topârceanu, şi ai noştri: Luminiţa Erga, Vlad Zamfirescu, Diana Roman, Raluca Gheorghiu, Sorin Cociş şi nu în ultimul rând compozitorul şi pianistul George Marcu”, declară Alexandru Repan. 

Biletele pentru prima ediţie a Cafenelei literar artistice au fost epuizate, dar urmăriţi www.nottara.ro pentru a afla când va avea loc următoarea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel