De necrezut! O pisică seamănă leit cu Dobby din seria Harry Potter. Clipurile cu felina "ciudată" au devenit virale - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: captură TikTok, Wikimapia
colaj: captură TikTok, Wikimapia
Această pisică are corpul și urechile personajului Dobby din Harry Potter!

O pisică a captat atenția utilizatorilor de pe TikTok datorită aspectului său de-a dreptul remarcabil. Felina seamănă izbitor cu Dobby din seria Harry Potter, având urechi ca cele ale unui liliac și un corp alungit, la fel ca și personajul din film.

Animalul a provocat un adevărat potop de reacții în rândul internauților. Videoclipul a adunat peste 3 milioane de vizualizări într-un interval foarte scurt de timp, transformându-se rapid într-un fenomen viral. Mulți au remarcat asemănarea bizară a felinei cu Dobby, celebrul personaj din universul Harry Potter, datorită urechilor mari și a picioarelor lungi. Alții au fost fascinați de similitudinea cu un liliac. Unii au mărturisit că aspectul aparte al pisicii i-a captivat atât de mult încât au revăzut clipul de mai multe ori doar ca să se asigure că nu e conținut fake sau o simulare grafică.

@eastern_grace_cattery НеГоша????#милота #tiktok #рекомендации #хочуврек #люблю #смешно #красота #люблюкотиков #врекомендации #котики #врек #cats #lol #юмор #люблюкошек ♬ Fire for You - Cannons

„Doamne, această pisică arată ca și cum ar fi ieșit direct din Hogwarts!”/ „Seamănă cu Dobby! Este adorabilă și ciudată în același timp!”/ „Urechile alea lungi m-au terminat!”/ „Zici că e o pisică magică, din povești”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate de internauți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel