De luni, ploile vor cuprinde o mare parte a ţării. Vezi prognoza
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ploi
ploi

Luni în vestul, nordul şi centrul ţării, cerul rămâne încărcat de nori, iar ploile sunt tot mai multe şi mai abundente. Izolat se depăşesc şi 25 de litri pe metru pătrat.

Pe crestele munţilor norii scutură ninsori, în plus şi vântul suflă cu putere. În celelalte regiuni norii sunt în trecere, se mai arată soarele şi va ploua doar izolat. Temperaturile rămân încă ridicate pentru această dată, cu maxime cuprinse între 8 şi 18 grade.

Şi în Bucureşti vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit, cu nori şi din când câte o pală de vânt. Temperatura maximă prognozată de meteorologi ajunge la 16 grade.

Marți vremea se răcește simțitor, temperaturile scad cu circa 8 grade în întreaga țară, iar ploile par să prefere regiunile sudice și sud-estice, unde cerul rămâne acoperit de nori.

În celelalte regiuni, doar temporar vor fi înnorări, și numai izolat vor cădea câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla cu putere pe crestele înalte de munte, iar temperaturile se vor încadra între 2 grade în depresiuni și 10 în sud-vestul țării și pe litoral, acestea fiind valori apropiate de cele normale pentru data din calendar.

Și în București vremea se răcește marți, doar 8-9 grade se adună în termometre până la amiază, iar ziua este umedă, cu ploi în răstimpuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel